TEGV 2019 ENTEGRE FAALİYET RAPORU İLE 3 KATEGORİDE ALTIN ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ!

25 yıldır eğitime sunduğu katkılarıyla, 3 Milyona yakın çocuğu nitelikli eğitim desteği ile buluşturan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), faaliyet raporlarının Oscar’ı olarak bilinen dünyanın en büyük uluslararası raporlama yarışması Annual Report Competition (ARC)’da bu yıl 3 kategoride altın ödüle layık görüldü.

Ülkemizin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan TEGV, bağımsız ödül kuruluşu Amerika menşeli MerComm tarafından bu yıl 34.’sü düzenlen ve 76  ülkeden çok sayıda STK’nın katılım gösterdiği ARC Ödülleri Yarışması’nda, tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının basılı raporları arasında, iç tasarımda ve kapak tasarımı kategorilerinde 3 altın ödülün sahibi oldu.

Ödüller 15 Ekim 2020’de Hotels Art Barcelona’da düzenlenecek törenle sahiplerine kavuşacak.

TEGV, 2018 yılında yayınladığı raporu ile Türkiye’de eğitim alanında ilk kez Entegre Faaliyet Raporu’nu yayınlayan STK ünvanıyla geçen yıl gerçekleşen ARC’de de tüm Sivil Toplum Kuruluşları’nın basılı raporları arasında Gümüş, iç tasarımda ise Onur ödüllerinin sahibi olmuştu.

TEGV, tüm çalışmalarını şeffaflıkla duyuran faaliyet raporuyla aldığı ödüllerin haklı gururunu yaşıyor.

Yazar Öğretmenim Dergisi

Öğretmenim Dergisi

Diğer Haber

Derslerimize aç girmeyelim