SON YILLARIN GÖZDE REKLAMCILIĞI: ASANSÖR İÇİ REKLAMCILIK

Sitelerde yaşam çoğaldıkça ve İstanbullular siteler de yaşamaya mahkum edildikçe yeni yaşam alanı olarak belirlenen sitelerde yeni arayışlarda gündeme gelmekte.
Sitelerde yaşam alanlarına ulaşmada ve günlük yaşam içerisinde en çok kullandığımız araçlardan biri de ASANSÖR KABİNLERİMİZ.
Genelde yük ve insan taşımacılığında kullandığımız asansörlere bindiğimizde hele hele son yıllarda birbirlerini tanımayan komşularında varlığı düşünüldüğünde o asansör süresi içerisinde insanlar bakışlarını ya telefonlarına ya da asansör duvarlarına ya da aynalara odaklamaktalar.
İŞTE BURADA YENİ BİR ARAYIŞIN EN İYİ MODELLERİNDEN BİRSİ OLAN ASANSÖR İÇİ REKLAMCILIK GÜNÜMÜZDE EN REVAÇTA OLAN ETKİNLİK. Bu firmalardan biri yeni bir kampanya düzenledi. Sizi o kampanya ile buluşturmanın mutluluğunu yaşayarak size aktaralım istedik.

Yazar Öğretmenim Dergisi

Öğretmenim Dergisi

Diğer Haber

BELGE, KANIT ve KAYNAKLARIYLA “KIBRIS İÇİN SON ÇAĞRI”

Milli davamız Kıbrıs’ın ve adada yaşayan Türk halkının en zorlu günlerini, 1974 Kıbrıs Askeri Darbesi …